APAC 2017 Coaching Conference

PROGRAMS




Home > Program

PRE-CONFERENCE

Theme: EAST meets WEST… Thought-Leaders reconnect Leadership, Coaching, Harmony and Mindfulness

EAST & WEST: THOUGHT-LEADERS RECONNECT… … Leadership, Coaching, Harmony and Mindfulness Up close and – deeply personal – with Dr. Marshall Goldsmith, Venerable Phra Maha Wudhijaya Vajiramedhi and Dr. Veerathai Santiprabhob (Governor of the Bank of Thailand)

25th MAY 2017

08.00 – 09.00

Registration & discovery of ‘Coaching for Thailand’ CSR exhibition

09.00 – 09.15 (15min)

  • Opening Ceremony
  • Welcome Speech by Jimi Potchanart Seebungkerd, President of Jimi The Coach Group
    & Dr. Wanida Phondej, President of Thai Coach Association

09.15 – 11.15 (120min)

“How to lead and coach with mindfulness and rebuild harmony in a VUCA World” * by Venerable Phra Maha Wudhijaya Vajiramedhi

11.15 – 11.30 (15min)

CSR Initiatives Presentation

11.30 – 13.00 (90min)

Lunch

13.00 – 15.00 (120min)

“Creating Behavior That Lasts: Becoming the Person You Want to Be” by Dr. Marshall Goldsmith

15.00 – 15.30 (30min)

Coffee Break and Networking

15.30 – 17.00 (90min)

Panel Discussion: “Can we as leaders and coaches guide businesses and the world towards more mindfulness and harmony for Humanity?” by Dr. Marshall Goldsmith, Venerable Phra Maha Wudhijaya Vajiramedhi, Dr. Veerathai Santiprabhob and Suthichai Yoon

Remark: * Title to be confirmed.

MAIN CONFERENCE

APAC 2017 COACHING CONFERENCE

ADDITIONAL BENEFITS FOR BUSINESS LEADERS:

  • Strengthen your leadership with powerful team-coaching skills, to create sustainable value for your teams, corporation and society with 'harmony and mindfulness'
  • Improve collaboration and agility in your teams and across your organization
  • Embed a deeper coaching culture in your company for greater staff engagement and profitability

ADDITIONAL BENEFITS FOR HR LEADERS:

  • Strengthen your coaching skills and mindfulness as a HR Leader
  • Improve your effectiveness at teams and organization transformation
  • Embed a deeper coaching culture in your company

DAY 1 : 26th MAY 2017

07.30 – 08.30

Registration

08.30 – 09.15

  • Opening Ceremony & Speech (what coaching can do for the World)
  • Welcome speech by Julius Ordonez, APAC President
  • Conference’s intention + how to best enjoy it! by Jean-Francois Cousin

09.15 – 10.30 (75min)

Opening Keynote by Dr. Marshall Goldsmith “A Buddhist Approach to Changing What You Can Change and Making Peace with What You Cannot Change” *

10.30 – 10.55 (25min)

Tea Break

10.55 – 12.10 (75min)

Stream 1A ***Bojjhanga Archery for Mindful Coaching

Dr. Woraphat Pucharoen

Stream 2A Reflective Supervision: an inclusive experience for accessing our humanityand transforming our coaching

Felicia Lauw & Jacki Nicholas

Stream 3A Coaching in China – with an original integrated Coaching Model to help clients make effective and mindful choices in a fast evolving country

Catherine Ng

Stream 4A ** Creating Coaching Cultures in organizations for greater engagement and lasting outcomes

Magda Mook

12.10 – 13.25 (75min)

Lunch

13.25 – 14.40 (75min)

Stream 1BYoga Psychology and its application in Coaching

Alka Shesha & Atul Matur

Stream 2B **“The Choice” – a simple yet powerful mindset shift to help leaders achieve the results they desire

Brenda Bence

Stream 3B ***Zen meditation and Theory U impacts in an organizational transformation

Susumu Araki

Stream 4BEast Meets West: Exploring the transformational impact of Wisdom in Coaching and Society

Marilyn O'Hearne & Dr. Woraphat Arthayukit

14.40 – 15.05 (25min)

Tea Break

15.05 – 16.20 (75min)

Stream 1CLet´s dance Tango together! Co-creating the coaching relationship by building awarenessof our body andability to dance with others

Elena Espinal & Damian Goldvarg

Stream 2CThe Courage to Create: How masterful coaches trigger transformation

Marcia Reynolds

Stream 3C **The Hidden Power of Teams – A “Live Learning Lab” in Team Coaching

Anisha Kaul & Denise Wright

Stream 4C *** Coaching Cultures in Asia: Trends, Challenges and Best Practices

Brian Underhill (MC), Dr. Atchara Juicharern, Charlie Lang & Gary Wang

16.20 – 16.45 (25min)

Tea Break

16.45 – 17.15 (30min)

Recapping and valuing the day's learning

17.15 – 18.45 (90min)

COACHING FESTIVAL

18.45 – 20.30 (105min)

APAC 10th Anniversary Dinner

Remarks: ** Recommended sessions for Business Leaders. *** Recommended sessions for HR Leaders.

DAY 2 : 27th MAY 2017

08.00 – 08.30

Registration

08.30 – 09:15

  • Inspirational video of CSR initiatives
  • 4th Coaching Survey: an Asia Coaching Benchmark; CHINA | INDIA | HONG KONG

    This unique study borne out of a collaboration amongst seven coaches and HR professionals from Shanghai, New Delhi, Mumbai, Hong Kong and Brussels has several firsts and is therefore special. It is the first study of its kind done simultaneously in 3 markets. Three dimensional in perspective, it was designed by both academia from Tongji University and practitioners from the industry. Valuable input was sought from three sources - company representatives, internal and external coaches. The findings will reveal insights about the markets, how evolved they are, and throw light on the way forward in this field. It will also dispel some common myths regarding coaching in these markets and Asia in general.

    A ‘must attend’ for coaches and clients interested in or operating in Asia. The project team would also like to invite researchers and coaches in other Asian countries to join future coaching studies.

  • Provocateur Session by Elena Espinal “Working Together: ‘Seeing’ Conversations and ‘Listening’ to the Context"

09.15 – 10.30 (75min)

Keynote Speaker: Dr. Stephen Murphy-Shigematsu “Coaching and Leading with Heartfulness”

10.30 – 10.55 (25min)

Tea Break

10.55 – 12.10 (75min)

Stream 1DInviting Vulnerability and Courage to our Lives and Practice

Nancy Hughes & Avital Carmon

Stream 2DThai Coach Modelling: integrated approaches towards super-conscious mindfulness coaching

Dr. Poll Theerapappisit

Stream 3D ***The Power of Team Coaching in Organizations

Wai K. Leong

Stream 4D **CEO talk: From Self to Society

Lorenzo Chan Jr.

Open Space Stream

12.10 – 13.25 (75min)

Lunch

13.25 – 14.40 (75min)

Stream 1EOuter Balance: a pathway to inner balance. Look in the 'mirror' and feel for your center

Sue Fuller-Good

Stream 2EThe Communication Code – TM - A new approach to reading a client's map and creating mindfuland sustainable change

Alice Haemmerle

Stream 3E **4 C's Coaching Model to Unlock Clients' Leadership Potential for Fulfilling Team Success

Noppadon Tungwatcharin

Stream 4E ***‘Taking the ‘Fear’ out of Feedback’: an evidence-based relational approach to creating powerful feedback conversations in business and coach / mentor practice

Dr. Lise Lewis

Open Space Stream

14.40 – 15.05 (25min)

Tea Break

15.05 – 16.05 (60min)

  • 10th Anniversary speech by See Luan
  • Provocateur Session by Dr. Yene Assegid "Who do we need to be, as coaches, to serve humanity?"
  • Provocateur Session by Jon Jandai "Happiness from the Inside Out"

16.05 – 16.35 (30min)

Recapping and valuing the day's learning

16.35 – 17.00 (25min)

A Creative Expression

17.00 – 17.30 (30min)

Conclusion of Conference & Nurturing Group Harmony

Remarks: ** Recommended sessions for Business Leaders. *** Recommended sessions for HR Leaders.